Bicicletele eliptice distrug incheieturile?

In ultima perioada nu mai dispun de atat de mult timp liber pentru a iesi in parc sau la padure pentru alergare si ma gandeam sa imi achizitionez o bicicleta eliptica dar unele persoane nu mi-au recomandat acest lucru deoarece spun ca in timp distrug incheieturile, ce parere aveti ?

Parerea mea este ca daca greutatea mea nu este peste normal si nu abuz ce acest aparat, nu ar trebui sa fie nici o problema pe termen lung… deoarece si daca avem o greutate mai mare sa spunem si alergam zilnic 3 ore si ne fortam in timp putem avea probleme cu incheieturile fara sa folosim nici un aparat, doar alergand. Dar daca cineva mai informat in acest domeniu citeste blogul meu astept un sfat care sa ma ajute atat pe mine cat si pe persoanele care pe viitor au in plan sa achizitioneze un astfel de aparat pentru acasa.

De incheriere am gasit un site cu multe detalii doar despre acest gen de biciclete care mi se pare foarte interesant si cu multe informatii utile si dupa mine corecte, siteul esteĀ http://bicicleta-eliptica.ro/ si chiar sunt prezentate si unele biciclete in detaliii cu pareri pro si contra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *