Ce parfum sa imi cumpar si de unde?

Astazi eram in cautare un parfum si m-am uitat pe net pe mai multe siteuri dar inca nu sunt hotarata ce parfum sa imi cumpar si de pe ce site. Pana acum am folosit mai multe feluri si tipuri de parfumuri dar niciodata unul de firma ca sa spun asa care nu tin mai mult de 2-3 ore maxim deoarece sunt foarte slabute.

In special ma intereseaza un parfum pe care sa il folosesc atunci cand ies in oras sau cu prietenii la distractie in club, deci este un parfum mai mult de seara.

Dupa mai multe cautari pe net  am dat de siteul http://esente-parfumuri.ro/ care este un site cu informatii si pareri despre parfumuri in care se pare ca este si un top cu parfumuri de femei, si m am decis sa aleg un parfum din acest top dar nu stiu exact care si am nevoie de ajutorul vostru.

Varianta numarul 1 este parfumul Thierry Mugler Alien care este pe locul 2 in top si parfumul Christian Dior Poison Girl care este pe locul 9 in top dar pe alte siteuri am citit doar laude la adresa acestui parfum.

Dintre cele doua parfumuri prezentate voi pe care l-ati alege si de ce? Daca cineva dintre voi a mai avut unul dintre aceste parfumuri va rog sa imi spuneti cateva pareri despre cat de mult persista si cat de puternice sunt.

Va multumesci  si shopping placut !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *