Crede si nu cerceta

Am detestat dintotdeauna vorba asta. Cum adica sa iau eu de buna orice idee pe care un om o debiteaza in urechea mea, fara sa verific daca este sau nu adevarata?!? Din pacate numarul celor care cred orice prostie iesita din gura altora este foarte mare. Cea mai noua “minunatie” de acest gen este cea cu ultimul leu negru din lume. Cum a aparut poza/gluma pe facebook a aparut si primul prost care i-a dat share si de la el alte cateva mii. „Singurul leu negru de rasa pura ramas pe planeta. Like!”.

Fara suparare dar chiar si-a fumat toata lumea creierul sau si l-a atrofiat in fata tv-ului la emisiunile cu Dan Negru si Dan Diaconescu? Serios, daca ar fi existat, ar fi aparut la Teleenciclopedie (pe vremea cand animalele de la televizor erau patrupede si nu bipede cu creierul vopsit) sau macar pe Discovery (canalul acela unde singurele organe difuzate in prime time sunt dosurile rosii de maimuta).  Dar na, fiecare rage in felul si in legea lui: unii pentru supravietuire iar altii din prostie.

Un mare LIKE merita omul care a avut ideea de a truca cateva poze. Un alt LIKE din partea mea, cui a avut ideea de a posta pozele pe facebook cu mesajul de mai sus. Asta da mod de a testa cultura generala, gradul de curiozitate si capacitatea de a „crede si nu cerceta”.

Iar pt cine nu ma crede pe mine ca leul negru nu exista atunci sa citeasca aici: http://karlshuker.blogspot.ro/2012/06/black-lions-manipulation-melanism-and.html

In alta ordine de idei, probabil ca singurul leu negru (de suparare) pe care il vom vedea vreodata, va fi moneda noastra in perioada care urmeaza, cand probabil ca multumita multor capete „luminate” (care nu au nici cea mai vaga idee despre politica dar au multe pareri si credite la banca) nu va reusi sa „invinga” euro. Sa platiti fericiti, dragii mei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *