De la gaina la suzeta de aur

Mai nou Fb imi sugereaza pagini cu produse ce mi-ar putea atrage atentia si scoate banii din buzunar in functie paginile carora de mila sau de sila le-am dat un Like la un moment dat.

Pana acum totul a fost ok, doar ca azi am primit intre sugestii o pagina ce vinde niste produse absolut aberante: suzete din aur de 14k de 2.98 de grame in valoare de 1478ron. In plus la pretul asta ti le mai si graveaza gratuit. Pe prima pe care o vand ar trebui sa scrie “Echivalent cu gaina dnei Albu. ”

Imi imaginez ca numai niste parinti care fac copii doar pentru ca au ajuns la finalul listei cu animale de companie iesite din comun, ar fi in stare sa cumpere plodului din dotare o astfel de suzeta.

Sau poate copilul a fost hranit cu foite de aur cat s-a lafait timp 9 luni la mami in burta si acum e alergic la orice altceva.

Pana la “minunea” asta, cap de lista in randul aberatiilor pentru copii mi se pareau pempersii care nu aduceau nimic nou in afara unui model cat mai in trend. Adica rahatul pruncului trebuie sa se lafaie in pempersi cu model realizat de designeri de renume, altfel e posibil sa se supere si sa ii irite micutului funduletul. Sau poate faptul ca sunt frumos colorati si bine ascunsi pe sub pantaloni sau rochite fac ca rahatelul sa nu mai miroasa a rahat imputit ci a parfum de designer.  Imi si imaginez cum se intalnesc plozii iar parintii le dau jos pantalonii ca sa isi admire reciproc modelul de pe scutec.

La cat de mult se plange lumea de criza, chestiile de genul acesta par sa aibe din ce in ce mai multi fani. La fel cum pe strada sunt prea multe masini cu soferi care se plang ca-I scumpa benzina, dar n-ar merge pe jos nici de-ar fi sa dea ultimii bani la peco.  Iar situatiile aberante care transmit altceva decat lipsa acuta de bani de care se plang romanii ar fi multe, dar nu le voi enumera acum din doua motive: 1. Oricum snobii tot ignoranti vor ramane si-si vor cumpara gaini carora sa le puna pene de paun; 2. Mai bine imi conserv nervii (intinsi destul de altii) si-mi dedic timpul temelor pe care le am de recuperat.

Astept cu interes rujul si fondul de ten pentru fetite cu varsta sub 1 an si gelul de par si lantul de cocalar pt baietei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *