Epilator cu gheata sau epilator ipl ?

Pana acum am folosit epilatorul clasic cu gheata dar recent m-am decis sa incerc epilatoarele cu lumina intels pulsata deoarece doresc sa imi raresc sedintele de epilare iar din cate am citit aceasta metoda este cea mai buna in acest moment.

Navigand pe internet in cautare de informatii in legatura cu cel mai bun epilator ipl am gasit aici un top cu epilatoare ipl pe care daca sunteti in cunostinta de cauza si ati mai folosit pana acum epilatoarele ipl am nevoie de ajutorul vostru pentru a ma decide care epilator de acolo este cel mai practic din punctul vostru de vedere… eu merg pe varianta numarul 1 din top.

Epilatoarele philips clar dupa parerea mea sunt cele mai bune si vreau sa imi iau unul tot de la aceasta firma dar in acest top toate 3 sunt de la aceasta firma, iar din acest motiv nu sunt asa de hotarata care dintre cele trei sa il aleg.

Am mai cautat si pe google alte pareri despre aceasta metoda de epilare si am gasit cateva bloguri interesante in care fiecare isi spune parerea iar printre unele pareri sunt cateva persoane care nu sunt multumite de aceasta epilare deoarece dupa incetarea acestui aparat treptat parul incepe sa creasca la fel de repede… dar doar cateva persoane sustin acest lucru iar restul sunt multumite de aceste epilatoare.

Eu tot am sa incerc si dupa o perioada de folosire am sa revin pe blog cu o parere personala despre aceste epilatoare pentru a va ajuta si pe voi pe viitor sa faceti alegerea corecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *