MuziCA CA* o felatie

*(cacofonie deliberata)

De cateva saptamani ma gandesc zilnic (de minim 3 ori) la o chestie pe care a spus-o Chris Rock intr-un show de stand-up comedy: “M-am saturat sa iau partea muzicii rap. Cum sa aperi versuri ca <Move bitch! Get out the way!> ale lui Ludacris?”.

De felul meu ascult mai mult rap, r’n’b si hip-hop, dar nici eu nu pot sa nu zic ca genul asta de muzica nu se duce usor, dar sigur, pe “copca”. Rapperii au trecut de la gangsta, la sa-i zicem….aaaa “soft porn” iar mai nou la “porn” (pe fata) servit in ambalaj de muzica dance.  Exemple in sensul asta am destule dar cele mai relevante sunt Snoop Dogg si Flo Rida. Primul zice “I just wanna make you sweat”, iar al doilea “Can you blow my whistle baby, whistle baby/Let me know/Girl I’m gonna show you how to do it/And we start real slow/You just put your lips together/And you come real close”.  Nu cred ca am auzit o melodie mai penibila in ultimii ani. Dar nici pe oameni nu i-am vazut mai penibili. Cum poate o fata/femeie sa cante si sa danseze pe melodia asta?!!!?? Aaaloooo…, omul va invita sa-i faceti o felatie si va explica cum ii place. Si acum domnisoarele si doamnele revoltate de ceea ce am scris eu aici, precis gandesc “Dar draga, nici macar nu vorbeste despre mine”, in timp ce evident danseaza sau fredoneaza. Pardon, faptul ca nu va mentioneaza numele nu inseamna ca nu vorbeste despre voi. Daca l-ati intalni in culise si v-ar invita in cabina nu credeti ca  s-ar supara daca i-ati face o felatie in mod gresit, spunandu-va ca a explicat tuturor femeilor din lumea asta cum ii place lui, prin intermediul melodiei “Whistle”?!?

Ceea ce nu pot eu sa cred este cum a reusit melodia asta sa ajunga in topurile britanice, tocmai pe locul 4, in conditiile in care aia chiar inteleg perfect ce zice omul.

Oare unde si-au pierdut femeile si ultima urma a demnitatii cu care s-au nascut? Imbracate sumar, intr-un club, se supara daca cineva le catalogheaza drept “usoare”, in timp ce evident danseaza lasciv pe bar, in ritmul melodiei lui Flo Rida, iar rochia li se ridica pana la jumatatea fundului.

Nu ma intelegeti gresit, asta nu-i o postare de femeie grasa si frustrata pentru ca nu-s nici pe departe grasa, dar ma simt frustrata cand vad cat de mult creste nivelul de prostie si de toleranta.

Deci, dragelor, care va oferiti sa-i faceti o felatie lui Flo Rida? Va rambursez eu biletul de avion daca reusiti sa o faceti asa cum va explica el, iar la final se declara multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *