Soricelul Marvin

Marvin este un soricel roz ce nu se desparte niciodata de felia lui de svaiter. Cand este fericit, Marvin face un flic-flac. Este originar din Paris, unde obisnuia sa se plimbe pe Champs-Elysees iar de cate ori il vedea pe Tommy T-Rex, il striga dupa care se ascundea in primul bistro inainte ca Tommy sa il vada. Satul de glumele lui Marvin, Tommy l-a amenintat ca il va prinde si-l va pune la rotisor pentru prima pisica pe care o va gasi pe strada. O vreme Marvin a incercat sa faca pace cu Tommy dar nu a reusit.

Speriat de amenintarile lui Tommy, Marvin a fugit in Germania, in Karlsruhe unde s-a imprietenit cu un amic de-al meu. Acesta din urma i-a propus sa vina in Romania si sa locuiasca cu mine, urmand a se intoarce in Franta anul viitor pentru a vedea daca Tommy mai este suparat pe el

Intrucat lui Marvin ii place foarte mult sa se plimbe si sa fie in central atentiei, m-a rugat sa ii dedic o sectiune speciala in blogul meu, cu promisiunea ca nu-mi va manca toata branza din frigider si ca anul  viitor cand vom merge impreuna in Paris, imi va arata bistrourile lui favorite.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *